> 100.000 artikelen...

voordelig en snel in huis!

winkelwagen

€ 0,00

Merken

Zoek product

Kiyoh

Laagste prijs!

Door de vaste orderkosten leveren wij tegen de laagst mogelijke prijzen aan MKB en ZZP.

* Bestelt u op zaterdag of zondag, dan ontvangt u op dinsdag uw bestelling.

Klantbeoordelingen via kivOh

NiceSupplies maakt gebruik van KiyOh voor klantbeoordelingen.

Wij zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als klant. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En NiceSupplies leert weer van uw feedback.

KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. Omdat een cijfer ter beoordeling voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben wij de mogelijkheid onze klanten actief via KivOh uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek.

KivOh is een onafhankelijk bedrijf en hoewel geen enkel systeem volledig waterdicht is heeft KivOh zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières geplaatst die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen. Alleen klanten mogen een oordeel geven. Dat kan op uitnodiging van NiceSupplies of door zelf direct als klant een beoordeling te geven op de pagina waar de beoordelingen staan. NiceSupplies en degenen die beoordelen houden zich aan de KiyOh voorwaarden. Alle beoordelingen worden gepubliceerd. Zo krijgt u inzicht in de goede, maar ook aandachtspunten van een bedrijf. KiyOh en/of NiceSupplies redigeert de beoordelingen niet. Zoals de klant het beschrijft, wordt het gepubliceerd. NiceSupplies kan wel een reactie geven op de beoordeling. Zo ziet u meteen hoe NiceSupplies met kritiek omgaat en hoe we het oplossen. Negatieve beoordelingen worden nooit tegen betaling door KiyOh verwijderd, maar alleen bij overschrijden van de voorwaarden. KiyOh heeft technische controles ingebouwd om misbruik zoveel mogelijk te voorkomen. Zo mogen klanten eens per 3 maanden een beoordeling achterlaten. KiyOh monitort de beoordelingen en voert onaangekondigde controles uit.

Bedrijven die via KiyOh beoordelingen verzamelen, herkent u aan de KivOh widget. Deze staat op onze website links in het midden. Met een klik hierop, leest u alle beoordelingen van de klanten die dit hebben ingevuld. Zo kunt u beter bepalen of u met NiceSupplies in zee wilt gaan. U kunt ook direct naar de site van KivOh: https://www.kiyoh.nl/nicesupplies_nl/

Powered by Internet 1-2-3